Printvriendelijke versie v/d pagina

Onze expertise

 
  Onze beste verzekering is die voor een gerust geweten.
 

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Verzekeringen zijn een complexe materie. Daarom doet u er goed aan uw verzekeringszaken toe te vertrouwen aan een makelaar.  Wij van Kantoor Driesen willen die vertrouwenspersoon voor u zijn. Als onafhankelijk makelaar zijn wij niet gebonden aan één enkele maatschappij, maar selecteren wij voor uw specifieke situatie steeds de verzekeringen aan de beste prijs en kwaliteit. Verzekeringen die niet voldoen aan onze kwaliteitseisen, kan u bij ons niet afsluiten.

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be

 

Onze service

Wat u steeds bij ons mag verwachten:

  • Persoonlijk advies: op onze website vindt u alvast de basisinformatie over uw verzekeringen. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de details en zoeken we samen met u naar het meest geschikte product voor uw situatie. 
  • Samenwerking met vaste experts: door onze jarenlange ervaring hebben wij een vast netwerk van excellente experts opgebouwd op wie wij beroep doen voor de expertises van uw schadegevallen. 
  • Persoonlijke service: Om uw belangen zo goed mogelijk te kunnen verdedigen, zijn wij bij de expertise van de meeste schadegevallen persoonlijk aanwezig.
  • Afspraak buiten de kantooruren: U kunt zich moeilijk vrijmaken tijdens de kantooruren? Geen nood, bij ons kan een afspraak ook ’s morgens of ’s avonds, op kantoor of bij u thuis.

 

logo driesen Tip: Kom gerust eens langs voor een gratis en vrijblijvend nazicht van uw verzekeringen. Wij zoeken voor u uit of uw verzekeringspakket u voldoende beschermt en waar u kunt besparen.

 

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht bij ons op kantoor op het nummer 014 55 22 81 of via e-mail: info@kantoordriesen.be. Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meeûssquare 35, tel. 02 547 58 71, fax. 02 547 59 75, info@ombudsman.as, www.ombudsman.as.